ΘΕΛΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ...




Οχι πως δεν το περιμέναμε. Διαχρονικά , η ΔΑΠ καταφέρνει με τον πιο συνεπή τρόπο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου,  ακολουθώντας πάντα τον πιο αντιδραστικά δρόμο που χάραξαν ο Καλαμπόκας , ο Βορίδης και όλοι οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της δολοφονίας του Π. Φυσσα όπου η ΔΑΠ ψήφιζε λευκό στην τότε καταγγελία.
Τώρα λοιπόν, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το ρόλο της,  η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ψήφισε λευκό στη δολοφονία 700 ανθρώπων στη Μεσόγειο. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ ζωής και θανάτου.  Η ΔΑΠ έρχεται να στηρίξει μ αυτή την τοποθέτηση την πολιτική του Ευρωστρατού,  του φράχτη στον Έβρο, την πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, που απαριθμεί εδώ και δεκαετίες ατελείωτες δολοφονίες και πλέρια εκμετάλλευση.
Αλλά,  η ΔΑΠ δε σταματάει εκεί. Στην καταγγελία για την καταπάτηση του ασύλου και την εισβολή των ΜΑΤ στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ,  κατέβασε αντιπαραθετικό ψήφισμα όπου μιλά για άσυλο ανομίας. Η ΔΑΠ δεν ντρέπεται να πει ότι θέλει αστυνομοκρατιά και ΜΑΤ μέσα στα πανεπιστήμια, δεν ντρέπεται να πει ότι θέλει αστυνομοκρατία και τρομοκρατία σε μια κοινωνία σε κατάσταση σήψης και καταστροφής.  Μια κατάσταση που εχει η πολιτική των μνημονίων,  η πολιτική της ΝΔ,  δηλαδή η πολιτική της ΔΑΠ.
Συνεχίζντας ακάθεκτη, στο ΔΣ των ηλεκτρολόγων, σε ψήφισμα που κατέβηκε για την καταδίκη της ΧΑ, η ΔΑΠ ψήφισε (για άλλη μια φορά) λευκό! Άραγε για ποιό λόγο η "δημοκρατική" ΔΑΠ, κάθε φορά που ένα ψήφισμα καταδικάζει την δράση των φασιστοειδών της ΧΑ, τα μασάει;   
Η ΔΑΠ επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία ότι είναι το πιστότερο τσιράκι του συστήματος και της ακροδεξιάς,  φασίζουσας ΝΔ. Ακόμα και με τη νέα κυβέρνηση,  εκφράζει ακόμα, με τον καλύτερο τρόπο την κανιβαλική πολιτική των τελευταίων χρόνων και αποτελεί τον βασικό εχθρό απέναντι στις ανάγκες μας. Καλούμε κάθε αγωνιζόμενη δύναμη και κυρίως,  τις δυνάμεις της ΚΝΕ και του ΜΑΣ να σταματήσουν τις λογικές ενδοαριστερού εμφυλίου που καλλιεργούν και εν'όψει εκλογών και να καταδικάσουν εκ νέου και να πολεμήσουν ανοιχτά τη δράση της ΔΑΠ.



0 Response to "ΘΕΛΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ..."

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme