Ο απίστευτος κος Χρηστίδης κι άλλες ιστορίες στο θέατρο σκιών του ceid!Τις τελευταίες μέρες βιώνουμε τον παραλογισμό σε όλο του το μεγαλείο. Από την μία είχαμε τα εργαστήρια ηλεκτρονικής 2, όπου τα τελευταία τμήματα υλοποίησαν την τελευταία άσκηση μια μέρα πριν την εξέταση των εργαστηρίων, χωρίς οι συνάδελφοι που βρίσκονταν σ’ αυτά να έχουν πάρει πίσω τις διορθωμένες αναφορές τους, να δουν τα λάθη τους και να μπορέσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για την εξέταση. Από την άλλη είχαμε άλλο ένα περιστατικό με τον "απίστευτο" κο Χρηστίδη και το μάθημα των Βασικών Ηλεκτρονικών. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, στην εξέταση του μαθήματος πριν λίγες μέρες, οι φοιτητές που ήταν από 5ο έτος και κάτω, παρότι είχαν το δικαίωμα, δεν μπόρεσαν να εξεταστούν στο μάθημα.
Οι τραγελαφικές αυτές καταστάσεις, έρχονται να βάλουν ακόμα περισσότερα εμπόδια στις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Έτσι, στο ήδη υπάρχον άγχος που έχουμε πριν από κάθε εξεταστική για να περάσουμε όσα περισσότερα μαθήματα μπορούμε και να τελειώνουμε, για να μην χρεώνονται οι οικογένειές μας με νοίκια, χαρτζιλικι κτλ, προστίθενται κάθε φορά καινούρια εμπόδια και μάλιστα σε ζητήματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα (όπως τα παραπάνω, ή τα μαζικά κοψίματα, κοκ).

Τι να κάνουμε;
Εκτός από το να βρίζουμε στο facebook και να σιχτιρίζουμε σε "πηγαδάκια" στην  σχολή, για τα εκάστοτε ανδραγαθήματα των καθηγητών μας, πρέπει να βρούμε μια πιο δραστική λύση, αλλιώς απλά γκρινιάζουμε και αφήνουμε τα προβλήματα να διαιωνίζονται. Η συλλογική διεκδίκηση και επιβολή για μας αποτελεί την μόνη απάντηση. Δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια και δεν κάνουμε βήμα πίσω από αυτά που δικαιούμαστε και έχουμε ανάγκη!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/6 9:30π.μ.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ.

 

0 Response to "Ο απίστευτος κος Χρηστίδης κι άλλες ιστορίες στο θέατρο σκιών του ceid!"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme