ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ


(απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ )
«Δεν επιτρέπουμε για λόγους δημόσιας ασφάλειας κατά το χρονικό διάστημα από 6:00 ώρα μέχρι και 24:00 ώρα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2014, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία…»
Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, η  συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επιχείρησε  να απαγορεύσει την διαδήλωση που είχαν εξαγγείλει για χθες Τετάρτη οργανώσεις και κινήσεις της αριστεράς, ανάμεσα σε αυτές και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Σχέδιο Β, ΕΕΚ, ΟΚΔΕ, «Ροσινάντε») ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ με αφορμή την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας. Η κυβέρνηση προχώρησε σε απαγόρευση των διαδηλώσεων, προκειμένου να μην χαλάσει η ατμόσφαιρα φιέστας αυτών που έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Γιατί όπως είπαν «είναι δυνατόν να δημιουργηθεί σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια!» και ότι ο «κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αλλιώς, λόγω της εκτιμώμενης συμμετοχής μεγάλου αριθμού πολιτών σε αυτές»!
 Η απόφαση για απαγόρευση των διαδηλώσεων δείχνει το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ίδιας της ΕΕ, που κόπτεται φιλολογικά για την «παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» αλλά περιορίζει με απαράμιλλο και αυταρχικό τρόπο τις δημοκρατικές ελευθερίες των λαών της Ευρώπης.
Παρά την απαγόρευση, τα αυστηρά αστυνομικά μέτρα αποκλεισμού του κέντρου της Αθήνας και τους προπηλακισμούς συνδικαλιστών και όσων διαδηλωτών προσέγγιζαν τα Προπύλαια, η πορεία στην οποία καλούσαν οργανώσεις της αριστεράς, ξεκίνησε τελικά λίγο μετά τις 6.00 μ.μ. από την Ομόνοια. Μάλιστα η αστυνομία λίγο μετά τις έξι προέβη στην προσαγωγή του συνδικαλιστή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, Παύλου Αντωνόπουλου, η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη για υμμετοχή σε παράνομη συνάθροιση και διαδήλωση" με βάση την χουντική απαγόρευση που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση μέσω ΓΑΔΑ!
Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μαζί με την ΕΕ που οδηγούν στην εξαθλίωση την πλειοψηφία του ελληνικού λαού για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, τώρα επιχειρούν να απαγορεύσουν και την αντίθεση, την διαμαρτυρία και τον αγώνα ενάντια στην βάρβαρη αυτή η πολιτική, επιδιώκουν να καταργήσουν δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα που ο λαός μας κατέκτησε με αγώνες και αίμα. Με βία, χημικά και συλλήψεις προσπαθούν αν φιμώσουν τον λαό που αγωνίζεται αλλά δεν θα τους περάσει!!! 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ!
Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

0 Response to "ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme